Senior IT Disaster Recovery inženjer

Beograd, Novi Sad
Radno Iskustvo
Puno Radno Vreme
Srpski

Opis:
NAZIV POZICIJE: Senior IT Disaster Recovery inženjer

O NAMA

NIS Grupa je jedan od najvećih vertikalno integrisanih energetskih sistema u jugoistočnoj Evropi.

Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i prirodnog gasa, promet širokog asortimana naftnih i gasnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Sedište NIS-a i glavni proizvodni kapaciteti nalaze se u Republici Srbiji: naftna i gasna nalazišta, Rafinerija nafte Pančevo, skladišta, kao i mreža benzinskih stanica.

Naša kompanija je, takođe, jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji, sa timom koji ima više od 11.000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi. Zaposleni su snaga i pokretač razvoja našeg poslovanja, što kontinuirano otvara nove mogućnosti za kandidate, koji žele da postanu deo velikog NIS tima.

PROFIL KANDIDATA KOJI TRAŽIMO:

Imaš višegodišnje iskustvo rada na poslovima IT infrastrukture
Imaš iskustvo u radu sa više eksternih dobavljača
Operativno poznaješ i koristiš virtualizacijone tehnologije i platformę (VMware i Nutanix)
Operativno poznaješ i koristiš storage uređaje i VSAN (virtual storage area network) platforme
Imaš visoko obrazovanje (poželjno IT usmerenja)
Poseduješ sposobnost multifunkcionalnog rada sa različitim grupama i menadžmentom na višem nivou

VIŠE INFORMACIJA O POSLU:

Kreiraš IT DR (Disaster Recovery) planove i definišeš postupke u vanrednim situacijama
Kreiraš i implementiraš tehničke DR procedure
Administriraš i održavaš virtualnu, storage i DR/backup infrastrukturu
Kreiraš dizajn za uspostavljanje DR okruženja za pojedine kritične IT servise
Kreiraš detaljan DR plan testiranja IT servisa tokom godine
Koordiniraš i izvršavaš DR procedure u skladu sa planom

LOKACIJA: Novi Sad/Beograd

VRSTA UGOVORA: na neodređeno

PROCES SELEKCIJE

Nakon pregledanja svih pristiglih biografija, biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor.

Ulazak u uži izbor podrazumeva bolje upoznavanje sa svakim kandidatom, putem razgovora i dodatnih testova, u zavisnosti od vrste pozicije za koju konkurišete. Ponudu za posao dajemo kandidatima koji su pokazali najveću motivaciju i interesovanje, ali i čije iskustvo i veštine najviše odgovaraju radnom mestu za koje su konkurisali. Ukoliko se odlučimo baš za vas, šaljemo vam povratne informacije, na osnovu čega ulazite u proces zapošljavanja.

Kandidatima koji nisu izabrani nakon završenog procesa selekcije, takođe prosleđujemo povratne informacije, najčešće putem e-mail-a.

Ukoliko ste na razgovoru ostavili odličan utisak, a ipak niste odmah angažovani, nastojaćemo da održimo kontakt sa vama i pozovemo vas čim se pojavi odgovarajuća upražnjena pozicija.

ŠTA DOBIJATE KAO ZAPOSLENI NIS-A?

U NIS-u prepoznajemo da različiti lјudi imaju različite potrebe, sa različitim opcijama koje će vam pomoći da balansirate između zahteva karijere i privatnog života. Zaposlenje u NIS-u vam omogućava da radite sa odličnim stručnjacima i tako dodatno razvijate svoju ekspertizu. Među pogodnostima su kolektivno osiguranje, dobrovolјno penzijsko osiguranje, fleksibilni oblici rada, besplatne sportske aktivnosti i rekreacija, obuke i razvoj zaposlenih, popusti za kupovine u različitim prodajnim objektima. Takođe, dosledno primenjujemo savremene sisteme nagrađivanja zaposlenih na osnovu individualnog doprinosa. Pored toga, zdravlje zaposlenih i njihovih porodica vidimo kao jedan od prioriteta, te organizujemo redovne lekarske preglede u odgovarajućim zdravstvenim ustanovama. Više o našoj ponudi možete pročitati na našem sajtu karijere.

Prijavite se do 21.02.2024.

Prijave kandidata će biti razmatrane bez obzira na životnu dob, pol, rasu, pol, seksualnu orijentaciju, poreklo, etničku pripadnost, religiju, invaliditet, bračni status i druge različitosti

Ulogujte se

Registrujte se

Resetuj Lozinku

Ukucajte vaše korisničko ime ili email, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem emaila.