Finansijski kontrolor operacija i budžetiranja

Beograd
Poželjno Iskustvo
Puno Radno Vreme
Srpski

Mi smo nacionalna avio-kompanija Republike Srbije i jedna od najstarijih avio-kompanija u Evropi sa istorijom koja datira od 1927. godine. Letimo na preko 70 redovnih, sezonskih i čarter destinacija širom Evrope, Mediterana, Severne Amerike, Azije i Afrike, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju. Naša flota trenutno uključuje dvadest dva vazduhoplova različitih tipova.

Opis posla
Koordiniše i upravlja procesima budžetiranja i planiranja.
Blisko sarađuje sa menadžerom za izveštavanje o rezultatima ruta i daje inpute za izradu izveštaja o rezultatima ruta i budžeta po rutama.
Vrši finansijsku evaluaciju projekata i predloženih inicijativa za unapređenje profitabilnosti kompanije.
Daje sugestije, pokreće i sprovodi inicijative smanjenje troškova.
Priprema inpute za godišnji budžet: prosleđuje instrukcije za budžetiranje menadžerima nadležnim za troškovne centre, konsoliduje i revidira njihove inpute. Priprema odgovarajuće forme izveštaja za budžet i naknadno daje povratne informacije učesnicima iz poslovne oblasti za koju je nadležan.
Pomaže izvršnim direktorima/direktorima funkcija/menadžerima u pripremi predloga za kapitalne projekte i upravljanju rizicima.
Analizira realizaciju budžeta i pokazatelja performansi i podrobno razmatra odstupanja radi izdavanja primenljivog izveštaja i preporuka iz poslovne oblasti za koju je nadležan.
Na osnovu komunikacije sa poslovnim fukcijama daje inpute na mesečnom nivou za izradu procene poslovnog rezultata do kraja godine iz poslovne oblasti za koju je nadležan.
Pregleda ugovore koje sklapaju poslovne funkcije i odobrava finansijske aspekte. Pregleda i odobrava zahteve za nabavku u skladu sa budžetom i aktivno učestvuje u postupcima izbora najpovoljnije ponude od strane dobavljača kako član Tenderske komisije.
Blisko sarađuje sa odeljenjem Računovodstva i Izveštavanja i daje sugestije za unapređenje evidentiranja poslovnih transakcija.
Uslovi
Visoka stručna sprema
VII
Rad na računaru (Word, Excel, Power Point, Internet)
Engleski jezik – odlično aktivno
Ako delite našu posvećenost pružanju izvrsne usluge uz demonstriranje odgovornosti i integriteta i spremni ste da prihvatite ovu priliku, ne oklevajte da se prijavite odmah. Radujemo se skorom susretu!

Neka vaši snovi dobiju krila!

Ulogujte se

Registrujte se

Resetuj Lozinku

Ukucajte vaše korisničko ime ili email, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem emaila.